Dobrošli v naši spletni trgovini!

V nakupni košari ni artiklov.

Dihala in astma

Obvladovanje astme

Dihajte mirno, inhalirajte učinkovito!
Respiratorne bolezni lahko dobro obvladujemo z inhalacijsko terapijo, ki doseže bronhiole in predel pljuč. V primerjavi z MDI ali inhalatorji za suhe praške, nebulizatorji omogočajo učinkovit vnos zdravila z manj težav koordinacije. Posledično je zdravilo enakomerno porazdeljeno znotraj zgornjega in spodnjega respiratornega trakta, kjer je maksimalno učinkovito.

Hitro olajšanje z inhalacijsko terapijo.
Stranski učinki zdravljenja so v primerjavi z MDI in inhalatorji za suhe praške zmanjšani, saj ostane v ustih, kjer nima učinka, manjša količina zdravila. S pomočjo nebulizatorjev se zračne poti navlažijo in zdravilo lahko enostavno inhaliramo doma. Nebulizatorji so torej posebej primerni za bolnike s kroničnimi respiratornimi boleznimi, za otroke in starejše bolnike.

Merjenje maksimalnega pretoka zraka.
Redno merjenje bolnikovega maksimalnega pretoka zraka je izjemno koristno za nadzor bolezni dihalnih poti, kot sta astma in kronični bronhitis.

Enostavna, natančna in zanesljiva rešitev.
Le s pomočjo merilca maksimalnega pretoka zraka je mogoče slediti modernim načrtom obvladovanja astme. Merjenje je enostavno, doma, na potovanju, pri predšolskih otrocih, odraslih in starejših. Naša naprava rezultat prikaže takoj, na enostavno

»Astme ni mogoče pozdraviti, lahko pa jo obvladamo!«

Dihanje in astma

Merite in inhalirajte.

Zdravniki običajno priporočajo merjenje maksimalnega pretoka zraka dvakrat dnevno, eno merjenje zjutraj in drugo zvečer. Merjenje je potrebno tudi v primeru slabega počutja ali oteženega dihanja. Merjenje vedno izvajajte pred inhalacijo predpisanega zdravila.

Normalne vrednosti maksimalnega pretoka zraka pri zdravih osebah glede na spol, starost in telesno višino