Dobrošli v naši spletni trgovini!

V nakupni košari ni artiklov.

ICE POWER SPORT SPRAY 125 ml

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zaloga: Na zalogi

11,50 €
Vse cene vsebujejo DDV
Ali

Kratek opis

Močan in dolgo delujoč gel v pršilu

ICE POWER SPORT SPRAY 125 ml

Za polno povečavo 2x klikni na sliko

Pomanjšava
Povečava

Več pogledov

Podrobnosti

Ice Power sport spray

Močan in dolgo delujoč gel v pršilu

  • Revolucionarna oblika hladilne terapije za hitro olajšanje bolečine in ponavljajočih se poškodb zaradi napora, športnih poškodb, izpahov in izvinov. Idealna tudi za udarce in udarnine pri otrocih.
  • IcePower SportSpray učinkuje takoj in dolgotrajno. Učinek je občuten že po eni minuti in traja do dveh ur. Aktivni sestavini sta mentol in etanol.
  • Lajša akutne in kronične bolečine mišično-skeletnega sistema in pospešuje okrevanje mišic. Blaži vnetja in otekline.
  • Večkrat razpršite na obolelo mesto z razdalje približno 10 cm. Po potrebi ponovite.
  • Velikost pakiranja 125 ml.

Pri poškodbah je potrebno uporabiti metodo R.I.C.E.: (Rest, Ice, Compression, Elevation) počitek, led, kompresija in dvig. Kompresijska obveza in hlajenje zmanjšata oteklino, hlajenje pa olajša tudi bolečino. Dvig prepreči nabiranje krvi v poškodovanem predelu. IcePower Sport Spray je primeren za uporabo s kompresijsko obvezo v primeru akutnih poškodb:

Z razdalje približno 10 cm razpršite precejšnjo količino IcePower Sport Spray-a na predel poškodbe. Na poškodovano mesto namestite kompresijsko obvezo (na primer imobilizacijski ali drugi elastični povoj).Večjo količino Sport Spray-a napršite na povoj. To povzroči, da povoj deluje kot obkladek in dolgotrajna hladilna terapija. Poškodovani ud dvignite nad nivo srca.